bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Start verkoop 8 juli 2017

Start verkoop Rittenburg fase II


Datum Zaterdag 8 juli 2017
Tijd 10.00 tot 12.00 uur
Locatie De centrale hal van het Stadskantoor, Kanaalweg 3 te Middelburg

Vrije kavels

De gemeente Middelburg biedt 13 vrije kavels aan voor particulieren. De grootte varieert van 565 m² tot 790 m². De prijzen variëren van circa 181.500,- tot 259.000,- Euro inclusief BTW en prijspeil 2018. Al deze kavels zijn bestemd voor een vrijstaande woning.
 

Projectmatige bouw
Door bouwbedrijf De Delta bv te Middelburg worden er projectmatig 21 woningen gebouwd in verschillende uitvoeringen, stadswoningen, levensloopwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Aerssens & Partners via 0118 - 413 920 of per e-mail info@aenpmakelaars.nl.
 
Alle bouwplannen zullen worden getoetst aan het voor Rittenburg opgestelde Beeldkwaliteitsplan. In het Beeldkwaliteitsplan staat beschreven aan welke redelijke eisen van welstand de te bouwen woningen moeten voldoen. Er is zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de bouwstijl van fase I. 

Belangstelling?
De verkoopbrochure voor de vrije kavels en bijbehorende bijlagen wordt u volgende week digitaal toegestuurd. Na ontvangst van die mail kunt ook een papieren exemplaar aanvragen bij de heer Koen Aartsen van de gemeente Middelburg, bereikbaar via 0118 - 675 215 of per e-mail: k.aartsen@middelburg.nl. Ook als u vragen heeft, kunt u hier terecht.
 

Inschrijven
Op de Start Verkoop kunt u zich na ontvangst van het informatiepakket inschrijven voor een kavel naar keuze. Vanwege de verwachte loting kan inschrijving alleen via het bij het informatiepakket te ontvangen inschrijfformulier. Eerder of zonder formulier inschrijven heeft geen zin.

Als u mee wilt doen aan de loting van de kavels dan dient uw inschrijving uiterlijk maandag 10 juli 2017 door ons te zijn ontvangen. Alle inschrijvingen die na 10 juli 2017 worden ontvangen, worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. In de verkoopbrochure wordt deze procedure nader toegelicht.


Wij zien u graag bij de Start Verkoop op zaterdag 8 juli!