bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Dichtbij het historische centrum van Middelburg, gelegen aan stadspark Toorenvliedt komen de prachtige nieuwbouw woningen van Rittenburg.

2017-05-22 - Rittenburg - DSC_8781-2
locatie_1500x850_01
locatie_1500x850_02
locatie_1500x850_03
locatie_1500x850_04
locatie_1500x850_05

Over het project

De eerste fase van Rittenburg nadert al bijna zijn voltooiing. In dit deel van Middelburg is een gevarieerd woningaanbod gebouwd en sluit mooi aan bij het park Toorenvliedt. Er zijn zowel projectmatig woningen gerealiseerd als woningen op vrije kavels. In fase II wordt dit doorgezet. Bouwbedrijf De Delta realiseert verschillende woningtypes. Het betreft 21 woningen gebouwd in verschillende uitvoeringen, stadswoningen, levensloopwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Daarnaast biedt de gemeente ruime vrije kavels aan waar u uw droomwoning op kan realiseren.

Met fase II krijgt Rittenburg een prachtige toevoeging erbij! 

  • Omgeving

    Wonen aan het park. Met de historische binnenstad Middelburg op steenworp afstand. Wie wil dat nu niet? Tussen het groen vindt je straks de nieuwbouw woningen van Rittenburg: grenzend aan het buitengebied van Middelburg en het landelijke gebied van Walcheren. Het nieuwbouwproject combineert wonen in een natuurlijke omgeving met de geneugten van een stad binnen handbereik. Rittenburg ligt aan het idyllische stadspark Toorenvliedt. Vanwege de centrale ligging kom je gemakkelijk op uitvalswegen naar steden als Rotterdam, Breda of Antwerpen.  • Wat zit er in de buurt

    Je hebt alle benodigde voorzieningen in de buurt. Een supermarkt waar u naartoe kunt wandelen en Middelburg centrum op tien minuten fietsafstand. In dit centrum kan je terecht voor een breed assortiment aan winkels. Kinderen kunnen veilig buiten spelen. De wijk krijgt geen doorgaand verkeer. Basisschool de Beverburch zit om de hoek. De stedelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs Nehalennia zit ook vlakbij. Middelburg kent vele gezellige cafés en horecagelegenheden. Je kan heerlijk wandelen in het stadspark, op landgoed Ter Hooge of in de buitengebieden van Middelburg.   • Wie worden je buren

    Zo gemêleerd als het woningaanbod, zo gevarieerd zullen jouw toekomstige buurtbewoners zijn: starters, medioren, stellen met opgroeiende kinderen en senioren. Met de liefde voor groen (en de zee) als gemeenschappelijke deler. Je ontmoet nieuwkomers, maar ook Zeeuwen die weer terugkeren naar hun geliefde plek. In Rittenburg gaan de bewoners graag naar buiten. Een kindvriendelijke buurt, veel groen en fijne ontmoetingsplekken maken het aantrekkelijk vier seizoenen lang de gezonde buitenlucht op te snuiven. Rittenburg creëert de perfecte woonbeleving voor iedereen.